TESZT° Golden Rose Jolly Jewels 115

Halihó lányok!



Ezt a lakkot You You szülinapi játékán nyertem, azóta vár a bemutatására. Persze már többször is használtam, így biztosat tudok mondani róla.

Az üvegcse mg mindig nagyon tetszik, valamiért vonzódom a szögletes lakkokhoz. Nem is értem. Viszont nagy kár, hogy nincsen fantázianeve, szerintem a szép lakkok megérdemelnek egy saját nevet. Szerintetek?
Az ecset vékonyka, de jó vele dolgozni. Legalábbis nekem nem volt nehéz.
 

Igazán különleges lakk, a halovány szürke alapban rengeteg különböző színű és méretű glitter úszkál. Igazi jelly sandwich lakk. 
Két rétegben kentem fel, így egy picikét még átsejlenek a körömvégek. Mondjuk nem nagyon zavart. A glittereket kicsit rendezgetni kell, mert hajlamosak egymásba kapaszkodni és egy helyre összegyűlni. A száradása közepes, gyorsszárító fedőlakkal ez kiküszöbölhető. 




Ahhoz képest, hogy elég halovány az alap, rettentően erőteljes a lakk a sok-sok glitter miatt. Éppen ezért nem használom önmagában, mindössze egy-két körmömre szoktam felkenni. 
Viszont cáfoljatok meg, de szerintem simán elmegy a China Glaze It's a trap-eze testvérének. Nagyon hasonlítanak. Szóval jó alternatívája lehet a CG-nek.

Nektek megvan ez a lakk? Mit gondoltok a Jolly Jewels lakkokról?

puszi, Mesy

Megosztás:

0 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!