TESZT° Manhattan Lotus Effect lakk

Halihó lányok!


Ma egy furcsa lakkot szeretnék megmutatni nektek. És hogy miben áll a furcsasága? Annyira nem illik hozzám, hogy mégis tökéletesen passzol. 
A DM-ben szereztem egy 1+1 akció keretében. A társáról is olvashattok hamarosan.

Na de mint mindig, kezdjük most is a külsőségekkel. 
Személy szerint nekem bejön ez a háromszög forma, meglepő, hogy még kényelmes is. Azt viszont még mindig nem tudom elképzelni sem, hogy miért nem adtak nevet az árnyalatnak. Csak egy számot kapott, a megjegyezhetetlen (mert olyan unalmas) 59L áll az üvegcsén. Egyébként 11 ml, ami elég elfogadható mennyiség.
Az ecsete olyan átlagos, közepesen vastag, egyenesre vágott véggel. 


A színe piszkos rózsaszín, mindenféle csillámtól mentes. Viszont néha kicsit vörösesnek mutatja magát, olyan téglaszínűnek. Én két közepesen vastag réteget kent fel, de lehet, hogy elkelt volna még egy harmadik is. Egyébként szép fényesre szárad, nem igényli a fedőlakkot (ha csak a csillogás miatt kennénk rá).



Három nap után mostam le, egy kicsit megkopott a körömvégeknél, de nem olyan vészesen.  
Bevallom, nem a szívem csücskei az ilyen színek, de ez mégis nagyon tetszik. Azt ne kérdezzétek, hogy miért, mert nem tudnám megmondani. 
Mostanában amúgy is vonzódom a kissé semlegesebb, visszafogottabb, munkába való színekhez, talán ezért vettem meg ezt a darabot is. 
Egyébként ez a második Manhattan lakkom, kezdem megkedvelni a márkát. 

Ti szeretitek a Lotus effect lakkokat?

puszi, Mesy

Megosztás:

1 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!