TESZT° Lovely nude make up kit

Halihó lányok!


Nem akartam erről a palettáról külön színmintákat hozni, de mivel volt rá igény, mégis megcsináltam. Viszont már a fotók elkészítése előtt kipróbáltam, ezért van belemászva a legtöbb színbe. 
A színminták és a véleményem mellett még két egyszerűbb sminket is mutatok nektek a palettával, így élesben is látjátok hogy mire képes.

12 szín 900 Ft-ért nagyon csábítónak hangzik, de általában a vásárlás után derülnek ki a problémák. Én Nikinél olvastam erről a palettáról, de azóta már sok más blogon is láttam. Mivel nincsen UD palettám és nem is tervezem, hogy lesz, ezért nincs összehasonlítási alapom. Ellenben már terveztem egy ideje, hogy beszerzek egy natúr színeket tartalmazó palettát. 

A műanyag tok cuki, de gagyi. Nem éppen nekem való, mert gyakran szoktam leejteni a dolgaimat. Az applikátor nem rossz, bár nem szoktam használni. Talán vésztartaléknak jó lesz majd.
A hátulján van egy kis útmutató a füstös smink elkészítéséhez.

A paletta 12 egymással harmonizáló színt tartalmaz, ezek közül 3 matt, 6 szaténfényű és 3 nagyobb csillámokat is tartalmaz. Szerintem ez egészen jó arány, bár jobb lenne, ha a fekete is matt lenne. 
A mintákat úgy késztettem, hogy egy sávot húztam szemhéjalapozóval, és arra merőlegesen húzta ecsettel a színeket. Így az alappal és alap nélkül is látszik a teljesítményük. 
Az első négy szín:

 
A második négyes:


Az utolsó négy szín:


Szerintem jól látható, hogy alap nélkül nincs értelme használni, mert irtó gyengék. A három matt, világos árnyalat kiváló lesz alapnak vagy satírozáshoz. Mostanság nagy kedvencem a matt, nude szemhéjfesték plusz tus duó alkalmazása.
A három nagyobb csillámokat tartalmazó szín, főleg a sötétbarna, rettenetesen porol. A szaténfényűekkel nincsen semmi problémám, mindegyik jól viselkedik. 
Alappal tartósak, kibírják a napot. Szerencsére könnyen leszedhető, a lemosó szépen leszedi.

Két egyszerűbb sminket készítettem, az elsőhöz 3 színt használtam, a második pedig ennek a kicsit továbbfejlesztett verziója.
A 2.szín került az egész mozgó szemhéjamra, a mélyítőbe pedig az utolsó előtti barna színt satíroztam el a második matt árnyalattal.



Az előző alapra került még egy kevés szín. A mozgó rész közepébe ütögettem fel a rezes árnyalatból egy keveset(4.szín). A feketével egy tusecsettel húztam egy vonalat a pillatőbe, épp csak látszódjon egy kicsit. A belső szemzugba pedig került egy kevés az 1. színből.


Szerintem maximálisan megéri az árát, örülök, hogy megvettem és nagyon szeretem használni.

Nektek megvan a paletta? Milyen sminket szeretnétek látni vele legközelebb?

puszi, Mesy

Megosztás:

1 megjegyzés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!