KÖRÖM° GLNP-Be better than yourself

Halihó lányok!

A kis körmös csapatunknak most igazán érdekes feladatot kellett végrehajtania. Elő kellett vadásznunk egy régi, nem jól sikerült manikűrt, és újra kellett alkotnunk, így megnézve és nektek megmutatva, hogy mennyit fejlődtünk (ha fejlődtünk).

Nekem nem nagyon vannak rossz manikűrök lefotózva, mert ha elrontom, akkor általában le is törlöm. Egy mégis akadt. Íme a delikvens:

Nem tudom, hogy mennyit fejlődtem, mert szerintem még mindig van mit javítanom a technikámon és még mindig nem vagyok megelégedve azzal, amit látok. Az ombre megy, az sokkal könnyebb, de a gradient kifog rajtam. Olyan mint a water marble. Hiába próbálom, nem akar rendesen összejönni.
Szóval a lakkok nem ugyanazok, de hasonlóak. Egy kis változtatást azért belevittem. Két körmömön csak két színt használtam, a többin hármat. A gyűrűs ujjamra díszítőcsíkkal még mintát is varázsoltam. Ja, és csillámos fedőlakk került rá.  




Szóval szerintem nem lett jó. Ez sem. Bőven van még mit gyakorolnom. Van valakinek valami jó tanácsa ez ügyben?

Nézzétek meg a többiek újraalkotásait:


puszi, Mesy

Megosztás:

6 megjegyzés

  1. Nagyon jól néz ki! legjobban a gyűrűs ujjad tetszik.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Most kivételesen engedelmeskedett a díszítőcsík :)

      Törlés
  2. Szerintem szép lett, nagyon szépek a színek, de tényleg lehetne még kicsit összemosottabb az átmenet. :)
    Én úgy szoktam csinálni, hogy a szivacsra viszem fel a három színt jó vastagon, kicsit átfedésben kenem őket, hogy keveredjenek. Majd megtunkolom kicsit papíron a szivacsot, hogy a felesleg lejöjjön és még kicsit keveredjenek a színek. Aztán a körmömre két három ütögető mozdulattal viszem fel egyszer picit feljebb egyszer picit leljjebb felütve a körömre, így is keverednek még kicsit a színek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbálom a te módszeredet, aztán remélem már én is meg leszek vele elégedve :)

      Törlés
  3. Szép ez a színkombináció, és a díszítőcsíkos rész is! :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!